Heeft u een museum of galerie? Dan is het heel belangrijk dat de schilderijen en andere kunstwerken die u ten toont stelt professioneel worden opgehangen. Ook heeft u natuurlijk een systeem nodig met veel flexibiliteit, omdat de werken regelmatig verhangen moeten worden of er nieuwe bij komen. 

 

Ophangsysteem schilderijen musea en galerieen

 

Maak daarom gebruik van een ophangsysteem om de kunstwerken zo goed mogelijk uit te stallen en het ophangen voor u zo eenvoudig mogelijk maakt. We hebben voor u enkele voordelen van het gebruik van een kunst ophangsysteem op een rijtje gezet:

– Het kunstwerk is eenvoudig te verplaatsen
– Goede bevestiging, dus beschermd tegen vallen en beschadiging
– Geen gaten in het zichtbare vlak van de muur
– Eventueel met verlichting voor extra nadruk

 

Een ophangsysteem is overigens niet alleen te gebruiken voor schilderijen. Ook voor andere wanddecoraties en kunstwerken is het heel geschikt. Denk hierbij aan kostbare tapijten, beeldhouwwerk, glaswerk, en nog veel meer. Eigenlijk alles waar een bevestiging aan zit, kan opgehangen worden.

 

Als u meerdere ophangsystemen nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor het voordelige B2B tarief van Alle-Ophangsystemen. Vraag gerust om deze tarieven of om advies voor de juiste ophangsystemen.