Als u een professionele en nette indruk wilt maken op uw zakelijke relaties, dan is een ophangsysteem voor schilderijen een goede oplossing. Geef uw kantoor of werkruimte de uitstraling die bij uw bedrijf, onderneming of instelling past. 

 

Met een ophangsysteem hangt u eenvoudig, maar op professionele wijze verschillende schilderijen, canvasdoeken, fotolijsten, certificaten of andere wanddecoraties op. U hoeft het ophangsysteem slechts eenmaal te bevestigen aan de bovenkant van de wand of het (systeem)plafond, en deze wordt netjes weggewerkt. Daarna kan zonder gebruik van gereedschap vrijwel iedere wanddecoratie met een bevestiging aan de muur gehangen worden.

 

Ophangsysteem schilderijen voor op kantoor

Een ophangsysteem laat geen gaten achter in de zichtbare oppervlak van de muur, waardoor het heel eenvoudig is om schilderijen weg te halen of te verhangen aan de muur, als de inrichting verandert. Ook hoeft de muur dus niet hersteld te worden, in het geval u een gehuurde ruimte weer verlaat.

 

Indien nodig kan het ophangsysteem ook zorgen voor extra beveiliging, zodat de kunstwerken niet gestolen kunnen worden. Met name voor de duurdere werken is dit zeker aan te raden.

 

Daarnaast is het mogelijk om de wanddecoratie extra te verlichten met spotjes, zodat dit nog meer sfeer geeft aan de ruimte.

 

Ophangsysteem schilderijen met verlichting

 

Voor gratis advies over het juiste ophangsysteem kunt u contact opnemen met Alle-Ophangsystemen. Lees ook nog even onze tips om een schilderijen op te hangen.